Steun ons!

Er zijn diverse mogelijkheden waarop je de Stichting Golog Support Foundation kunt steunen; als donateur, als vrijwilliger of via ons lange afstand sponsorshipproject. Met ons lange – afstand – sponsorshipproject kun jij bijdragen aan een stukje toekomst van deze kinderen.

Klik hier om online te doneren.

Als donateur:

Een vrijwillige bijdrage kun je overmaken op rekening: NL67RABO0133137848,  Stichting Golog Support Foundation (BIC RABONL2U). Bijvoorbeeld door een éénmalige gift te doen.

Wilt je ons voor langere tijd steunen? Dan is een periodieke schenking een goede keuze. Wij zouden het op prijs stellen als je ons een berichtje zou willen sturen van jou donatie. Wij willen je graag bedanken en je daarnaast op de hoogte houden van onze bestedingen en ontwikkelingen.

Onze stichting is ANBI geregistreerd wat inhoudt dat je belastingvriendelijk kunt doneren. Schenkingen aan een algemeen nut beogende instelling mogen van de Belastingdienst geheel afgetrokken worden als gift. De overheid heeft in 2013 bepaald dat de verstrekking van informatie door goede doelen via internet een wettelijke voorwaarde is voor het behoud of de verkrijging van de ANBI-status.

Voor meer informatie over een ANBI-status kun je terecht op www.anbi.nl.

Een interview met Elly Bruijn-Rol (donateur)

Op een regenachtige woensdagochtend neem ik de trein richting Elly Bruijn-Rol, de vrouw die een groot aandeel heeft gehad in het eerste grote project van de Golog Support Foundation. Klik hier voor het hele verhaal.

Creatief?

Heb je na het lezen over onze stichting en projecten nog meer ideeën over hoe je ons kunt helpen? Neem dan even contact met ons op.

Organiseer een evenement

Lijkt het je leuk een evenement te organiseren voor, met of over onze stichting? Wij horen of lezen dit graag van je.

Als vrijwilliger

Als vrijwilliger van onze stichting ben je direct verbonden met wat er aan de andere kant van de wereld gebeurt. Wij laten initiatieven en uitvoering van onze projecten volledig in handen van Tibetaanse bevolking zelf. Dit betekent een persoonlijke band en dat maakt het werken voor onze stichting leuk. De combinatie van culturen, het organiseren van evenementen, het geven van voorlichting, het bijwonen van festiviteiten. Het is allemaal mogelijk binnen onze stichting.

Voel jij je aangesproken door onze projecten, de cultuur van Tibet en haar nomadenbevolking?

Dan ben jij van harte welkom bij ons.

Je kunt je aanmelding sturen via door gebruik te maken van het het aanmeldformulier op deze pagina.

  Je naam*

  Je e-mail*

  Beknopt CV*

  Motivatie*

  Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

  Deze website is beveiligd door reCAPTCHA, hierdoor zijn de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Google van toepassing.