7.085,00 EURO VOOR 3 JARIG JONGETJE DAT ERNSTIG VERBRAND RAAKTE

Gadeng is een Tibetaans jongentje, 3 jaar oud en woont samen met zijn familie in Ganzi, een stadje in de provincie Sichuan.
In oktober 2018 raakte Gadeng tijdens een woningbrand zeer ernstig verbrand en werd hij in extreem kritieke toestand overgebracht naar een lokaal ziekenhuis in Golog. De brandwonden die hij opliep waren dusdanig ernstig dat wij de foto die wij via zijn ouders van hem mochten ontvangen niet openbaar hebben gemaakt.

Onder leiding van initiator Lama Jigme Namgyal werd er een inzamelingsactie gestart in samenwerking met Golog Support Foundation Luxemburg.

In een tijdsbestek van 3 weken werd er een bedrag van 7.085,00 EURO bijeengebracht voor Gadeng. Wij bedanken al onze donateurs die op deze wijze een bijdrage hebben geleverd aan de vele behandelingen die Gadeng nog zal moeten ondergaan en hem en zijn familie op deze manier tot steun zijn in de lange weg naar herstel die nog voor hun ligt.