3 JARIG JONGETJE ERNSTIG VERBRAND IN GANZI, TIBET

Gadeng is een Tibetaans jongentje van 3 jaar oud.  Hij woont samen mijn zijn familie in Ganzi, een stadje in de provincie Sichuan.
In oktober 2018 is Gadeng tijdens een woningbrand zeer ernstig verbrand geraakt. Het lukte hem niet om tijdig het brandende huis te verlaten.

Gadeng is in extreem kritieke toestand overgebracht naar een lokaal ziekenhuis in Golog. Hij heeft zeer zware verwondingen opgelopen aan zijn gezicht, borst en onderlichaam.
De verwondingen die Gadeng heeft opgelopen tijdens deze brand zijn dusdanig ernstig dat wij als organisatie zijnde hebben besloten om de foto, die wij via zijn vader van hem mochten ontvangen, niet openbaar te maken.

De conditie van Gadeng is na de eerste behandeling gestabiliseerd. De artsen van Gadeng hebben het advies uitgebracht om hem nog “minstens” 3 maanden in het ziekenhuis te laten verblijven.
De kosten van de medische behandelingen die hij nog zal moeten ondergaan worden geschat op een bedrag van 25.000 euro.

De Golog Support Foundation Nederland en Luxemburg zijn onder leiding van initiator Lama Jigme Namgal een inzamelingsaktie gestart.

Het merendeel van de Tibetaanse families die woonachtig zijn in de regio Golog zijn arm tot zeer arm. Dergelijke medische behandelingen en de hieraan verbonden kosten kunnen niet betaald worden.
Wij hopen, samen met jullie financiële steun, een bijdrage te kunnen leveren aan de vele behandelingen die Gadeng nog zal moeten ondergaan en hem en zijn familie op deze manier te ondersteunen in de lange weg naar herstel die nog voor hun ligt.

De Golog Support Foundation Nederland is geregistreerd als een ANBI-stichting. Dat betekent dat je gift fiscaal aftrekbaar is.
Om een gift te doen kun je een bankoverschrijving maken naar het volgende rekeningnummer: NL67RABO0133137848, Stichting Golog Support Foundation.

Geef ‘Help Gadeng’ op bij het overmaken van de overschrijving.

Via onze website kun je onder het kopje “steun ons, klik hier” gelijk een bedrag doneren.

Namens de Golog Support Foundation Nederland en Luxemburg willen wij je bedanken voor je steun.