Walk for Tibet team 2016

WALK FOR TIBET 2016

Van 19 t/m 22 juli 2016 vond de Nijmeegse Vierdaagse plaats, het grootste internationale wandelevenement van Europa.  Door Walk for Tibet werd besloten om dit jaar als goed doel onze stichting te ondersteunen.

Walk for Tibet

Verslaglegging hiervan vond dagelijk plaats via de facebookpagina van onze stichting en via de facebookpagina van Walk for Tibet.

Als non-profit organisatie, volledig gericht op het behoud van de traditionele Tibetaanse cultuur en haar nomadische bevolking, zijn wij een organisatie als Walk for Tibet erg dankbaar. Door deel te nemen aan dit evenement, de voorbereidingen en de publiciteit in Tibet onder de aandacht gebracht van een zeer breed publiek en heeft het de aandacht gekregen die het verdiend.

Onze dank gaat uit naar de volgende mensen; Eric Volmeijer, Lars Volmeijer, Otto van Franeker, Marlon van Voorn, Pieter van der Kulk, Kathleen van der Linden, Henk Gouwstra, William Yang & Jeremy Blackburn (from Canada), Cor Matse, Eline Rinchen Dorjee-Weiman, Kees Stegenga and Tsultem Rin-dorjee.

Walk for Tibet

De wereld is zoveel mooier dankzij jullie onvoorwaardelijke inzet.

De omstandigheden dit jaar waren gezien de tropische warmte extreem zwaar voor deelnemers, vrijwilligers, hulpverleners en alle anderen die op welke wijze dan ook verbonden waren aan dit evenement.

Ook naar hun gaat onze dank uit.

Informatie over de organisatie Walk for Tibet kun je vinden op www.walkfortibet.nl.

Tenzin Tibet House Nijmegen

Tenzin Tibet House Nijmegen

Verzorgingspost

Verzorgingspost

Binnenkomst Otto van Franeker

Binnenkomst Otto van Franeker