LOPEN VOOR HET GOEDE DOEL, LOPEN VOOR  NOMADENKINDEREN UIT GOLOG
Van 19 juli t/m 22 juli 2016 wordt voor de 100ste keer de Vierdaagse van Nijmegen gehouden.

De Vierdaagse is een meerdaagse wandelprestatietocht waaraan jaarlijks 42.000 wandelaars deelnemen. Vanuit heel de wereld komen wandelaars naar Nijmegen om vier dagen te wandelen in Nijmegen en de prachtige, bosrijke omgeving. Na vier dagen wacht de wandelaar een glorieuze intocht over de Via Gladiola om daarna het welverdiende Vierdaagsekruis in ontvangst te nemen.

Als ode aan Tibet organiseert Walk for Tibet wandelingen door het gehele jaar heen en lopen zij de Vierdaagse. Ieder jaar wordt er geld ingezameld voor een goed doel in Tibet.

Loop jij dit jaar mee met de Vierdaagse en wil je je laten sponseren voor het goede doel?

Loop dan mee met Walk for Tibet! Je loopt in een herkenbaar T-shirt. Als je wilt kun je je laten sponsoren door vrienden, kennissen en bedrijven om geld binnen te halen voor de kinderen die onder de hoede en zorg van onze stichting vallen. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.