100 kilometer fundraising voor de Golog Support Foundation

MAN versus HORSE

Op 4 oktober 2014 vond het evenement “MAN versus HORSE” plaats, een hardloopwedstrijd over een afstand van 100 kilometer.

Voor het eerst in Nederland: mens tegen dier in een zenuwslopende race door de ruige natuur van de Veluwe. 100 km fundraising voor de Golog Support Foundation!

Ultrarunner Tabe de Boer en endurance ruiter Ilian Trichopoulos met haar paard Chivas gingen de strijd met elkaar aan. 100 kilometer afzien, 100 kilometer kicken!

Een buitengewone prestatie werd geleverd door Ilian, Tabe en paard Chivas. In totaal liepen zij voor de kinderen een bedrag van 1476,50 euro bij elkaar. OP 13 december werd dit bedrag door hun overhandigd aan lama Jigme.

Wij danken alle mensen die aan dit evenement hebben bijgedragen, de mensen die het mogelijk hebben gemaakt en de mensen die zo gul in onze fooienpot hebben gedoneerd bij Cafe Nescio in Arnhem.

Door de kijkers van omroep Gelderland werd dit evenement tot beste reportage 2014 uitgeroepen. http://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2079380/Dit-vond-u-de-mooiste-reportage-van-2014#.VKV2r8nb_qA

Speciaal voor dit evenement werd er een facebookpagina opgericht.
https://www.facebook.com/MANvsHORSE100km/?fref=ts

Op deze site kun je alles teruglezen over het ontstaan van dit evenement, de deelnemers, tijden en kun je foto’s terugkijken.

lama tabe en ilian

Overdracht opbrengst aan lama Jigmé